Terugbetalingsbeleid

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Als het geretourneerde product op enigerlei wijze in waarde is verminderd, behoudt Le Bel Objet zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen als gevolg van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen.

Alleen artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle accessoires, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@lebelobjet.be . Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant.

De klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor:

  • De levering of verstrekking van goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Le Bel Objet geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen;
  • De levering van goederen vervaardigd volgens specificaties van de Klant, of die duidelijk voor een bepaalde persoon bestemd zijn;
  • De levering van goederen die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
  • Overeenkomsten waarbij de Klant Le Bel Objet specifiek heeft verzocht om hem te bezoeken om daar dringende herstellingen of onderhoud uit te voeren;

Voor een retourvraag kan je altijd contact met ons opnemen via info@lebelobjet.be .

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het recht kunnen zetten.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten) . We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke artikel.
Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Nederlands
Nederlands